Voor scholen

Fijnbesnaard & Compagnie maakt muzikale schoolvoorstellingen (eventueel met een workshop en ander lesmateriaal) voor kinderen, scholieren en studenten. Voor het bijhorende lesmateriaal maken we o.a. dankbaar gebruik van het digitale platform KLASCEMENT.

Een aantal competenties uit het leerplan zijn in alle voorstellingen aanwezig. Het thema van de voorstelling is het kader waarin deze elementen aan bod komen:

PRAKTISCH:

De voorstellingen gaan door in een ruimte waar de kinderen allemaal kunnen zitten. Dat kan op school. (de workshops gaan door in de klas) Er is geen voorbereiding nodig.

Het gezelschap voorziet al het nodige materiaal. Fijnbesnaard & Compagnie wil iedereen (ook op school) een live muzikale voorstelling laten ervaren in de best mogelijke omstandigheden, ook als dat niet kan in een theaterzaal.

INFORMATIE:

piet@fijnbesnaard.be

0468/00.70.40

Op de thuis-pagina zie je de voorstellingen die we momenteel aanbieden. Je ziet achter elke voorstelling een leeftijdsaanduiding staan. 4+ wil zeggen dat deze voorstelling kan voor 2de kleuter tot en met 1ste (2de) leerjaar. 8+ wil zeggen: 3de leerjaar tot en met 6de leerjaar...