Voor Cultuurcentra

"Vorige week de workshop, nu een fan-tas-tisch interactief concert...iedereen aan het zingen, dansen en tikken..." (CC De Biekorf, Lebbeke)

Fijnbesnaard & Compagnie maakt muzikale (school)voorstellingen (eventueel met een workshop) voor kinderen, scholieren en studenten/volwassenen.

"Via live muziek willen we samen met ons publiek (anders) kijken naar de wereld die ons omringt. Het gaat over de werkelijkheid en die beter/op een andere manier leren begrijpen: dieren, erfgoed, oorlog, taal, muziek..."

cf. "... hoe we de wereld betekenis geven..." (Cultuur in de spiegel)

Interactie en taal zijn sleutelbegrippen in elke voorstelling.

Cultuur en educatie verbinden is de drijfveer bij het schrijven/maken van nieuw materiaal en bij het ontwikkelen van workshops.

De spelers/muzikanten van Fijnbesnaard & Compagnie leggen al enkele jaren hun professionele ervaring samen in deze vzw. Hun gezamenlijk cv leest als een staalkaart van de cultuursector in Vlaanderen (België eigenlijk): (inter)nationaal bekroonde theatervoorstellingen, filmproducties, tv-werk, kunst, decor-ontwerp, pedagogisch werk, podiumervaring met tientallen groepen en projecten... 

Op de thuis-pagina zie je de voorstellingen die momenteel lopen.

Voor meer informatie of vragen: piet@fijnbesnaard.be

0468/00.70.40