De volgende interactieve muzikale voorstellingen kunnen momenteel gecombineerd worden met een workshop op school/in de klas:

RITMELODIE (4+/8+)

MELODIEREN 2: DIEREN VAN HET ERF(goed) (4+/8+): vanaf 17 april 2023

Sjsjsjsjt, ERFGOED! (9+): vanaf 1 juni 2023

De workshop werkt ter voorbereiding op de voorstelling waardoor de interactie met de kinderen ideaal kan verlopen en waardoor alle inhoudelijke elementen herhaald worden. Het zorgt ook voor heel veel sfeer.

Kinderen worden voorgesteld aan verschillende soorten muziek(instrumenten). Thema’s als: taal, ritme/melodie, dans, culturele verschillen/gelijkenissen, erfgoed, wereldoriëntatie, geschiedenis, techniek… komen allemaal speels aan bod. Naargelang de rode draad van elke voorstelling worden er een of meerdere thema’s extra belicht.

De voorstelling duurt 1 lesuur. De eventuele workshop ook. Er is geen enkele voorbereiding nodig en de workshop kan doorgaan in de klas. Er wordt ook gewerkt met lesmateriaal dat achteraf ook nog bruikbaar is.

Voor: vanaf 2de kleuterklas tot en met 6de leerjaar

Voor meer informatie: piet@fijnbesnaard.be

Previous PostNext Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *