Het seizoen 2021/22 betekent het vervolg voor deze nieuwe voorstelling van Fijnbesnaard & Compagnie. Deze keer slagen 4 muzikanten de handen in elkaar om voor Jeugd & Muziek Brussel een interactief concert in elkaar te steken rond twee belangrijke principes in muziek; ritme en melodie.

Daarvoor wordt alles uit de kast gehaald: het publiek wordt een fanfare, de muzikanten bewegen als nooit te voren, de ritmes vliegen iedereen om de oren en dan hebben we het nog niet over een karrenvracht aan muziekinstrumenten, liedjes, weetjes, taalspelletjes…

De voorstelling wordt het slotevenement van een traject waarbij er op Brusselse scholen een heel aantal workshops gegeven worden door de muzikanten van Fijnbesnaard & Compagnie.

De corona-crisis verstoorde het oorspronkelijke traject en dat betekent dat we nog wat langer aan de inhoud en de vorm konden sleutelen.

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *