Een interactieve muzikale voorstelling voor het kleuter en het lager onderwijs (2de kleuter tot en met 6de leerjaar). De voorstelling gaat over de bouwstenen van muziek: muziekinstrumenten, ritme/melodie, muzikanten,…

Zoals altijd zijn er een aantal vaste ingredi├źnten: taal, interactiviteit, beweging en heel veel live muziek.

We speelden deze voorstelling al meer dan 50 keer voor meer dan 4000 kinderen. Daarnaast is er ook een optionele workshop die kinderen kunnen volgen. Ook daarvoor bezochten we al meer dan 75 scholen en werkten we met meer dan 3500 kinderen.

De oorspronkelijke voorstelling kwam er op vraag van Jeugd en Muziek Brussel.

Voorwaarden en informatie: piet@fijnbesnaard.be

Previous PostNext Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *