Het nieuwe jaar of het tweede deel van het seizoen 2019/20 betekende het startschot voor een nagelnieuwe voorstelling van Fijnbesnaard & Compagnie. Deze keer slagen 4 muzikanten de handen in elkaar om voor Jeugd & Muziek Brussel een interactief concert in elkaar te steken rond de twee belangrijkste principes in muziek; ritme en melodie.

Daarvoor wordt alles uit de kast gehaald: het publiek wordt een fanfare, de muzikanten bewegen als nooit te voren, de ritmes vliegen iedereen om de oren en dan hebben we het nog niet over een karrenvracht aan muziekinstrumenten, liedjes, weetjes, taalspelletjes…

De voorstelling was het slotevenement van een traject waarbij er op Brusselse scholen een heel aantal workshops gegeven worden door de muzikanten van Fijnbesnaard & Compagnie.

Na het losbarsten van de corona-crisis werd de voorstelling herdacht om corona-proef op de baan te kunnen gaan en voor een nog diverser publiek.

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *