Een interactieve voorstelling rond live muziek voor het middelbaar onderwijs en voor hogeschool-studenten. De leerlingen/studenten worden voorgesteld aan muziekinstrumenten/muziektradities en aan het toepassen van basisprincipes als ritme/melodie, taal, communiceren in/met een groep… Allemaal elementen die op een speelse manier aangebracht worden en die opengetrokken worden naar het kader waarin de studenten zich bevinden.

De voorstelling wordt gebracht door een 4-koppig ensemble van muzikanten die zichzelf niet heel ernstig nemen maar het ambacht van de niet-vrijblijvende muzikaliteit des te ernstiger.

Duur: 50min./1uur

muzikanten/spelers: Piet Decalf (zang, snaarinstrumenten), Jan D’Haene (zang, trompet, accordeon, piano, elektronica), Gregory Van Seghbroeck (sousafoon, trombone, euphonium, zang), Pat Riské (percussie, drums)

(foto: Luk Dombrecht)

Previous PostNext Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *