Een workshop van een lesuur (voor kleuters iets korter) rond de verschillende soorten muziek(instrumenten). Er worden altijd verschillende thema’s aangeraakt om de workshop in een kader te plaatsen: taal, ritme/melodie, dans, culturele verschillen/gelijkenissen, geschiedenis, techniek‚Ķ

Interactie is echt interactie, de muzikant gaat een dialoog aan met de kinderen, zoals als dat bij de beste concerten ook is. Ze gaan zelf aan de slag met een heel eenvoudig instrumentje of ze krijgen op een andere manier voeling met wat het is om zelf muziek te maken. De basisprincipes van de muziek (ritme en melodie) zijn de handleiding voor een aantal interactieve belevingsmomenten.

Voor: 2de kleuter tot en met 2de middelbaar

Voor meer informatie:

piet@fijnbesnaard.be

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *